» » Першокурсники кафедри міжнародного туризму і готельного бізнесу тепер справжні студенти ТНЕУ!

Першокурсники кафедри міжнародного туризму і готельного бізнесу тепер справжні студенти ТНЕУ!

Дата: 17-09-2018, 12:46 | Автор: Нагара Марина Борисівна

 Незабутня, ефектна, вражаюча посвята першокурсників кафедри міжнародного туризму і готельного бізнесу Навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина в студенти ТНЕУ відбулася 15 вересня 2018 року.

                                

Це було справжнє свято активності, юності, таланту, енергії та завзяття у відпочинковому комплесі Baykov Resort & Horses Club. Першокурсникам була запропонована  подорож у майбутнє студентське життя,  а екскурсоводами були старшокурсники та викладачі кафедри.

 

Мандрівка розпочалася з пізнавальної екскурсії по туристичному комплексі, під час якої студенти ознайомилися зі специфікою кінного туризму та особливостями його організації. Потім всі бажаючі мали нагоду відчути природну граційність та доброзичливість коней.

 

Приємною несподіванкою для студентів стали вітання та унікальні подарунки від адміністрації ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина – д.е.н., проф. Ірини Олегівни Іващук та к.е.н., доц. Романа Євгеновича Зварича.

 

Студенти взяли участь у майстер-класі з приготування відомого делікатесу «ескарго» або «равликів туристичних», а також приготування незвичайний коктейлів. На базі відпочинку студенти разом з викладачами брали участь у конкурсах,  шукали дрова, розпалювали багаття, варили смачну уху та плов, вчилися ставити намети. Ввечері всіх очікував сюрприз – шашлик, а також пісні під унікальний музичний супровід відомого музиканта Олександра Михайліва.

 

Першокурсники продемонстрували командний дух та взаємну підтримку упродовж дня, а особливою стала мить урочистої присяги бути гідними студентами Тернопільського національного економічного університету!

 

Студенти висловили щиру подяку за організоване свято та з отриманим  позитивом і натхненням повернулися до навчального процесу.