» » Першокурсники юридичного факультету ТНЕУ піднятися на «сьоме небо»!

Першокурсники юридичного факультету ТНЕУ піднятися на «сьоме небо»!

Дата: 18-09-2018, 15:25 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Погожого вересневого дня, коли осіннє сонце ще таке привітне і тішить усіх своїм життєдайним теплом, на юридичному факультеті ТНЕУ відбулося справжнє свято, якого з нетерпінням чекають усі викладачі та студенти. Своєрідною візитівкою факультету є дбайливе ставлення до започаткованих колективом ЮФ традицій, однією з яких є посвята вчорашніх абітурієнтів у справжні студенти.

                                          
Розпочався цей день дуже цікаво та неординарно, адже кожен першокурсник повинен був пройти квест під символічною назвою «Сьоме небо» (оскільки будівля факультету налічує 7 поверхів) та дістатися на найвищу точку – даховий майданчик, де їх зустрічали декан факультету Сергій Володимирович Банах, заступники декана Валентина Миколаївна Слома та Оксана Євгеніївна Коваль, представники студентського активу та студентський легіон. Під бурхливі оплески та овації першокурсники крокували червоною доріжкою, а згодом мали можливість залишити свої підписи на прапорі юридичного факультету, який їм буде вручено по завершенні їхнього навчання.


Представники кожної групи урочисто виголошували обітницю першокурсника: бути вірними науці, честі, гідності, не зраджувати обраній справі, не допускати в серце зневіру і байдужість, свято служити своїй професії; бути взірцем людини третього тисячоліття: розумним, наполегливим, справедливим, і, найголовніше, дотримуватися кодексу честі; і, куди б не закинула доля, залишатися вірними традиціям і тій науці життя, яку отримають в стінах юридичного факультету Тернопільського національного економічного університету!


Завершилася офіційна частина церемонії посвяти урочистим врученням залікових книжок, які є перепусткою у студентське життя. Однак на цьому свято не закінчилося, бо адміністрацією та студентами-старшокурсниками ЮФ було організовано розважальну частину – з яскравою та насиченою програмою й барбекю, під час якої першокурсники мали можливість ближче познайомитися один з одним та зі своїми кураторами.


Вітаємо першокурсників у дружній студентській родині юридичного факультету, бажаємо успіхів у навчанні, а також насиченого та активного студентського життя!