» » Перше засідання студентського наукового товариства кафедри аудиту, ревізії та аналізу у новому 2018-2019 н.р.

Перше засідання студентського наукового товариства кафедри аудиту, ревізії та аналізу у новому 2018-2019 н.р.

Дата: 19-09-2018, 10:26 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 18 вересня 2018 р. у тренінг-центрі факультету обліку і аудиту ТНЕУ відбулося засідання студентського наукового товариства кафедри аудиту, ревізії та аналізу, за результатами якого визначено основні напрями його діяльності на 2018-2019 н.р. До складу товариства увійшли студенти 1-5 курсів факультету обліку і аудиту, які цікавляться науково-дослідною діяльністю та вирішенням теоретичних і прикладних проблем економічних наук. 

                                       

Відкрила засідання СНТ в.о. завідувача кафедри аудиту, ревізії та аналізу, к.е.н., доцент Адамик Оксана Василівна. Звертаючись до присутніх, науковець з упевненістю висловила міркування про те, що студентські наукові ініціативи є способом утвердження молодого фахівця в економічній сфері діяльності, а також показником ефективної співпраці викладачів із студентами, побажала успіхів та високих досягнень у науковій студентській роботі.

 

З ініціативи в.о. завідувача кафедри аудиту, ревізії та аналізу, к.е.н., доцента Адамик Оксани Василівни відбулася відео-конференція (Україна-Німеччина) з Андрушків Вікторією – молодшим спеціалістом у відділі аналітики управління, ризику і відповідності нормам Франкфуртського офісу KPMG. Вікторія поділилася досвідом роботи в аудиторській компанії, що належить до світових лідерів аудиторських послуг Великої Четвірки, також практикою роботи в провідних компаніях SAP, Deutsche Bank та інших. Студентам було надзвичайно цікаво взяти участь у такій відео-конференції, адже Вікторія є випускницею ТНЕУ.

 

Куратор СНТ к.е.н., викладач Марія Михайлівна Шестерняк розповіла про програму заходів, які заплановано реалізувати у новому навчальному році та представила нових учасників товариства. Щоб допомогти студентам-першокурсникам у організації та проведенні дослідницької роботи, Марія Михайлівна, вже традиційно, пояснила алгоритм викладу матеріалів досліджень та методику формування доповідей, написання тез доповідей і наукових статей, також розповіла про особливості підготовки презентацій, як наочного супроводу наукових доповідей, з урахуванням диференціації та особливостей кожного із видів наукових заходів. Окрім цього, Марія Михайлівна представила студентам нову голову СНТ – Домітрак Любов (група ОАБ -41/1).

 

Під час засідання присутні  окреслили основні напрями роботи на 2018-2019 н. р.