» » Учасники гуртка «Грошова парадигма» розпочали роботу

Учасники гуртка «Грошова парадигма» розпочали роботу

Дата: 19-09-2018, 15:27 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 17 вересня відбулося перше у 2018-2019 навчальному році засідання студентського наукового гуртка кафедри банківської справи «Грошова парадигма». У зустрічі взяли участь куратори гуртка к.е.н., доцент Малахова Олена Леонідівна, к.е.н., доцент Іващук Ольга Олегівна та студенти гуртка.

 

До присутніх звернулася Голова наукового гуртка Марія Дідик. Студентка зазначила, що «Грошова парадигма» функціонує ще з 2008 року за активного сприяння завідувача кафедри банківської справи, д.е.н., професора Олександра Валерійовича Дзюблюка. Упродовж часу функціонування гуртка було досягнуто значних результатів у сфері наукових досліджень, а учасники активно долучаються до науково-практичних конференцій, наукових семінарів та круглих столів.

 

На засідання завітали і студенти першого курсу, яких ознайомили із роботою гуртка, також розповіли про науково-дослідницькі досягнення членів гуртка. Молодь зрозуміла, що саме тут можна почерпнути корисний досвід та мудрість, тут розвивається творче мислення студентів, здобуваються нові знання. Адже «Грошова парадигма» – це своєрідна майстерня, де формується наукова думка підростаючого покоління.           

 

Присутні також обговорили план проведення наукових заходів у 2018-2019 навчальному році. Підсумувала результати засідання Голова гуртка «Грошова парадигма» Марія Дідик, побажавши усім студентам нових звершень та натхнення до наукових відкриттів.