» » Молодь Калуського коледжу завітала до ТНЕУ

Молодь Калуського коледжу завітала до ТНЕУ

Дата: 21-09-2018, 14:24 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 «Мир — це щоденний, щотижневий, щомісячний процес,

який поступово змінює думки, повільно розмиває

старі бар’єри, спокійно будує нові структури».

Джон Ф. Кеннеді

 

Щороку у другій половині вересня в день відкриття чергової сесії Генеральної Асамблеї Організації Об’єднаних Націй в усьому світі традиційно означають  Міжнародний День миру. Цьогоріч цей день випав на 21 вересня.

 

Сьогодні сама ідея миру стає державною політикою, бо тільки у мирній державі розвивається культура, зберігаються духовні цінності. Тільки в державі, де панує мир, спокій, злагода, зміцнюється економіка, зростає добробут людей, з молодого покоління формуються справжні громадяни. Адже саме молодь є майбутнім й може забезпечити подальший розвиток як країни, так і всього людства.

 
Прикметно, що саме у такий день 21 вересня 2018 р. кафедра документознавства, інформаційної діяльності та українознавства юридичного факультету ТНЕУ приймала гостей – талановиту молодь з Калуського коледжу культури і мистецтв. Програма свята була насиченою – чудовий концерт, підготовлений колективом відділу гуманітарної освіти та виховання, за участі солістів і творчих колективів ТНЕУ (П. Тютюнник, О. Скрепицька, А. Фарійон, Р. Залізняк, Ірина і Тетяна Шарган, Т. Гриник, Д. Худик, Г. Шевчук, гурти «Галичанка» , «Кралечки», «ТАНГо dance company»), флешмоб на Майдані знань створили атмосферу гостинності, де панує українське слово, пісня, що єднають усіх. Також було знайомство з юридичним факультетом під керівництвом декана С. Банаха, можливість поспілкуватися із завідувачем кафедри ДІДУ О. Гомотюк, викладачами і студентами, відвідини Збаразького замку.
 
Такі проекти переконують, що «один у полі – не воїн», лише співпраця дозволить побудувати мирне і демократичне майбутнє, а  прийдешнє покоління, наша студентська молодь буде творити добро у кожній сфері діяльності.