» » Вийшов із друку новий випуск щоквартальної газети «Банківський аналітик»

Вийшов із друку новий випуск щоквартальної газети «Банківський аналітик»

Дата: 25-05-2012, 10:54 | Автор: Головний редактор видання Оксана Засядько

У середині травня вийшов із друку новий випуск щоквартальної газети «Банківський аналітик» однойменного студентського наукового гуртка кафедри банківської справи ТНЕУ. 

Розгорнувши примірник газети, Ви матимете змогу ознайомитись із звітами про діяльність гуртка, зокрема описом проведених наукових заходів, а також прочитати не менш цікаві та пізнавальні статті. У випуску цікаво висвітлено погляди гуртківців щодо актуальних питань економічного розвитку нашої країни. Головною родзинкою видання залишається інтерв’ю, тому у цьому номері, напередодні Дня банківського працівника ми спілкувалися із к.е.н., доцентом кафедри банківської справи ТНЕУ Ганною Романівною Балянт. А також опублікували роздуми голови Студентського наукового товариства про науку і сучасне студентство. Не менш актуальними є цікаві факти про банківську сферу, відомі афоризми та кросворд на економічну тематику. Також на шпальтах газети Ви можете знайти вступне слово головного редактора про престижність професії банкіра, корисні посилання та іншу не менш цікаву інформацію. 

Отож, обов’язково скористайтесь шансом почитати останній у цьому навчальному році примірник нашої газети, котрий є яскравим та має оригінальне змістовне наповнення!



Примірник газети
Завантажити Переглянути онлайн