» » Студенти УНЕФ зібрали врожай стипендій

Студенти УНЕФ зібрали врожай стипендій

Дата: 25-05-2012, 12:10 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Цього навчального року на Україно-німецькому економічному факультеті справжній врожай стипендій від Німецької служби академічного обміну (DAAD), яка в цілому світі підтримує студентів, що вивчають німецьку мову, та є надійним партнером нашого університету. 

Після презентації, проведеної восени у ТНЕУ лектором DAAD Матіасом Ґутке, студенти 2-5 курсів склали мовний тест on-DaF та подали відповідний набір документів. І одразу п’ятьом (порівняно із двома минулого навчального року) пощастило отримати стипендії обсягом 1000 Євро на місячні літні курси: студентка 2 курсу Ольга Дишкант у Франкфуртський університет ім. Й.В. Ґете, студенти 4 курсу Паук Василь і Слив’як Антон у Дюссельдорфський інститут міжнародної комунікації, студентки 5 курсу Гончарук Олеся і Стецина Галина у, відповідно, Ганноверський університет ім. В. Ляйбніца та Технічний університет Ільменау. Паук Василь і Стецина Галина стали стипендіатами DAAD повторно. 

Вітаємо студентів із можливістю провести літні канікули з користю для свого навчання, зміцнити знання німецької мови й економіки.