» » Юридичному факультету ТНЕУ – 15 років

Юридичному факультету ТНЕУ – 15 років

Дата: 28-05-2012, 11:38 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Святковий концерт з нагоди 15-річчя юридичного факультету ТНЕУ відбувся 24 травня в корпусі №. 5. Цього дня більшість студентів та викладачів прийшли на навчання та роботу у вишиванках. Щоб створити урочисту атмосферу, приміщення юридичного факультету прикрасили різнокольоровими кульками.

Концерт відбувся на сьомому поверсі у найбільшій аудиторії. Його провели студентка другого курсу Ганна Стахира та третьокурсник, студдекан Ярослав Івашків. З вітальним словом виступила заступник декана ЮФ, кандидат юридичних наук, доцент Наталія Наулік. 

Вона вручила грамоти від ректора ТНЕУ кращим студентам юридичного факультету, а також представила спецвипуск газети «Феміда», яку підготували деканат ЮФ, студентка групи 

ПР-11 Катерина Щурко, студент групи ПР-25 Володимир Кусмарцев спільно з головним редактором газети «Університетська думка», членом НСПУ та НСЖУ Марією Баліцькою.

Після цього усі присутні подивились цікавий відеоролик про факультет, який вперше був представлений на «Студентській Лірі».

Святковий концерт розпочав заслужений артист України, бандурист-віртуоз Дмитро Губ’як, який зачарував слухачів своїм співом та віртуозною грою на бандурі. Мистецьку естафету підхопила студентка третього курсу ЮФ Діана Кучма, яка виконала пісню «Крила». Не обійшлося свято без дотепного гумору. Веселий настрій усім створила команда КВН «Річечка», наставником якої є студент другого курсу Ігор Ракочий.

Ще одне пісенне вітання для рідного факультету пролунало від першокурсниці Христини Жари. Бурхливими оплесками супроводжувався виступ брейк-дансерів. Цікаву музичну композицію підготувала другокурсниця Аліна Дрозда. Свою активну життєву позицію продемонстрував реперський дует «Степ бай степ». 

Шквал овацій зірвали під час концерту солістка гурту «Називний відмінок» Оксана Балуцька та співачка Оксана Корзун.

Свято вдалося на славу та було сповнене драйву та емоцій. 

Тож з 15-річчям тебе, юридичний факультете! Бажаємо усім студентам, викладачам та працівникам ЮФ сильної волі, непереможного духу, успіхів, цікавих відкриттів і жаги творчого пошуку!