» » Сьогодні, 1 жовтня, свій 58-й День незалежності відзначає Нігерія

Сьогодні, 1 жовтня, свій 58-й День незалежності відзначає Нігерія

Дата: 1-10-2018, 17:20 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 З нагоди 58-го Дня незалежності Нігерії у Навчально-науковому інституті міжнародних економічних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина відбувся ряд святкових заходів.

 

Адміністрація та студентська спільнота інституту організували цікаві конкурси та майстер-класи, концертна програма була насичена запальними піснями й танцями, що супроводжувалися бурхливими оплесками, пізнавальними для усіх стали й розповіді про історію Нігерії, її мову та традиції.

 

Присутні радо привітали студентів-першокурсників, які вперше в цьому році приїхали в Україну з Нігерії, аби навчатися у Тернопільському національному економічному університеті

 

З найщирішими словами вітань до учасників свята також звернулися проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародна діяльність та інноваційний розвиток) Оксана Миронівна Десятнюк та в. о. директора Навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина Ірина Олегівна Іващук.

 

До слова, сьогодні ж відзначають Міжнародний день музики, який засновано з ініціативи Міжнародної музичної ради ЮНЕСКО. Отож мистецькі композиції від талановитих студентів ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина стали прекрасним подарунком у цей святковий день.