» » Нагородили учасників фотоконкурсу «Фотопоема про Україну»

Нагородили учасників фотоконкурсу «Фотопоема про Україну»

Дата: 30-05-2012, 12:45 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Людей, які дивляться на світ через об’єктив фотокамери, стає щораз більше. Для одних фотографія — це спосіб самовираження, можливість розповісти друзям і близьким про пережиті враження, для інших — спостереження за дійсністю, сфера духовного існування чи спосіб заробити на прожиття.

Проте усіх цих людей об’єднує одне — вони здатні побачити в навколишньому світі те, чого не помічають інші. Вони не можуть не фотографувати, оскільки для них ловити миттєвості життя настільки природно, як для інших дихати. У світлинах кожного з них — свій особливий погляд на світ, власна точка зору.

До когорти фотолюбителів належать і студенти ТНЕУ, які охоче зголошуються на участь у фотовиставках та фотоконкурсах, які проводить відділ гуманітарної освіти та виховання нашого університету.

Зокрема участь у фотовиставці «Фотопоема про Україну» взяли студенти факультету фінансів, Україно-нідерландського факультету економіки та менеджменту, юридичного факультету, Україно-німецького економічного факультету, факультету обліку і аудиту та факультету економіки та управління.

Грамоту за зайняте перше місце отримав студент ЮФ Володимир Кусмарцев. Друге місце дісталося студентці УНФЕМ Христині Гомівці, а третє — студенту ФОА Івану Дідичу.

Інші учасники фотовиставки відзначені у наступних номінаціях: «Мистецьке світосприйняття», «Арт-майстерність», «Натхнення», «Обдарованість», «Художнє бачення світу», «Креативність думки», «Творчий підхід» та «Глибина думки».

Щиро вітаємо переможців і бажаємо якомога більше вдалих кадрів, яскравих миттєвостей життя і нових фото перлин!