» » ТНЕУ приєднався до UI GreenMetric World University Rankings

ТНЕУ приєднався до UI GreenMetric World University Rankings

Дата: 19-10-2018, 11:40 | Автор: Кафедра екології та агрономії

 У жовтні цього року наш університет приєднався до UI GreenMetric World University Rankings, який, починаючи з 2010 року, є важливою ініціативою реалізації ідей сталого розвитку у закладах вищої освіти в усьому світі. Нині у світовому рейтингу UI GreenMetric загалом зареєстровано 619 університетів з усіх куточків нашої планети, серед них сім українських.

 

Згідно з вимогами Ініціативи, було створено екологічний паспорт Тернопільського національного економічного університету, який показує ставлення нашого закладу до довкілля у перерізі шести груп критеріїв: формування сприятливого еко-ландшафтного середовища, економії енергії, ощадного використання водних ресурсів, поводження з відходами, використання ZeroEmission транспортних засобів, провадження освітньої діяльності та наукових досліджень у галузі сталого розвитку.

 

Участь у UI GreenMetric World University Rankings дає змогу університетам вимірювати власну політику сталого розвитку, ділитися досвідом та знайомитися з найкращими практиками у питаннях збереження довкілля з іншими університетами мережі, налагоджувати майбутню співпрацю аби робити наш світ кращим.