» » Для учасників Студентської Страхової Компанії «Імперія безпеки» організували майстер-клас

Для учасників Студентської Страхової Компанії «Імперія безпеки» організували майстер-клас

Дата: 7-11-2018, 10:25 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У рамках співпраці між кафедрою фінансового менедженту та страхування ТНЕУ і ПрАТ «СК «Провідна» 6 листопада 2018 року фахівці фінансової установи організували майстер-клас для учасників Студентської Страхової Компанії «Імперія безпеки» із розрахунку ціни страхових продуктів по страхуванню автотранспортних ризиків та страхуванню майна фізичних осіб.

 

Практичним досвідом ділилися директор філії ПрАТ «СК «Провідна» у м. Тернопіль В. Б.  Саланський та заступник директора філії Я. І. Сафандула. Фахівці продемонстрували методику розрахунку вартості страхових програм «Безтурботне АВТОКАСКО» і «Квартира УНІВЕРСАЛ». Увагу присутніх було акцентовано на практичному опрацюванні питань, щодо аналізу і відбору ризиків для прийняття їх на страхування, визначенню страхових тарифів і розрахунку страхових платежів, роз’ясненню особливих умов та переваг, лімітів відповідальності страховика по страховому захисту автомобілів та квартир.

 

Навчально-практичний захід також включав такі питання: конкуренція у сфері страхування автотранспортних ризиків; страхове шахрайство з боку страхувальників та методів його виявлення і відповідальності за такі дії; процедура врегулювання страхових випадків; покращення якості страхових послуг; забезпечення прибутковості та підвищення рівня фінансової надійності страхових компаній.