» » Запрошуємо до участі у тижневій семінарській програмі «Історія голокосту, освіта і уроки»

Запрошуємо до участі у тижневій семінарській програмі «Історія голокосту, освіта і уроки»

Дата: 11-06-2012, 11:53 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Програма Організації Об’єднаних Націй з інформаційно-просвітницької роботи щодо Голокосту, Академічна Ініціатива ООН разом з державою Ізраїль закликають викладачів університетів з усього світу взяти участь у тижневій семінарській програмі «Історія голокосту, освіта і уроки», що відбудеться у Міжнародній школі з вивчення Голокосту Яд ва-Шем та Відділу пам’яті мучеників і героїв Голокосту в Єрусалимі, Ізраїль, з 2 по 9 грудня 2012 року.

Останній термін подачі заявок – 30 червня 2012 року. Претенденти повинні подати пропозиції по проекту – до 600 слів – щодо вивчення теми Голокосту у своїх освітніх/академічних закладах, і комітет експертів обере кращі з них для присудження стипендії.

Відібраними учасниками будуть університетські вчені і педагоги з не менш ніж п’ятирічним стажем викладацької роботи в одній з або у всіх наступних областях: освіта, історія, юдаїка, права людини або міжнародні права з установ, які є членами Академічної Ініціативи Організації Об’єднаних Націй.

Учасники повинні будуть представити уривки зі своїх проектів у Яд ва-Шем, де вони зможуть отримати рекомендації щодо розвитку їхнього проекту, а також реалізувати його у наступному навчальному році. Кращі з завершених проектів будуть показані на сайтах Яд ва-Шем і Програми ООН присвяченій Голокосту і офіційно представлені в 2013 році в штаб-квартирі ООН в Нью-Йорку.

Детальніша інформація за адресою: http://www1.yadvashem.org/yv/en/education/international_projects/un_scholarship.asp.