» » Академічна Ініціатива Організації Об’єднаних Націй та Вашингтонський Інститут Брукінгса оголошують конкурс для студентів

Академічна Ініціатива Організації Об’єднаних Націй та Вашингтонський Інститут Брукінгса оголошують конкурс для студентів

Дата: 11-06-2012, 12:13 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Академічна Ініціатива Організації Об’єднаних Націй та Вашингтонський Інститут Брукінгса розпочинають конкурс для студентів, запрошуючи їх уявити промову Генерального секретаря, якою він відкриє наступну сесію Генеральної Асамблеї.

Сьогодні все більш узгоджується думка щодо нашої глобальної взаємозалежності. Стаття 28 Загальної Декларації Прав Людини закріплює права на міжнародний порядок, де повністю реалізовані гідність і права всіх і кожного. Що менш зрозуміло, це те, які глобальні громадянські права є необхідними, і які з них ми можемо втілити для того, щоб управляти цією зростаючою взаємозалежністю.

Академічна Ініціатива ООН запрошує студентів з усього світу обміркувати ці життєво важливі питання в аргументованих доповідях, представлених англійською мовою обсягом до 1500 слів у вигляді проекту уявної промови Генерального секретаря, що стосуються того, які обов’язки ми всі можемо взяти на себе по відношенню до людей, які, не є нашими співвітчизниками, і яких прав ми можемо вимагати, оскільки ми працюємо, щоб вирішити глобальні проблеми разом, в загальній атмосфері інтелектуальної соціальної відповідальності.

Конкурс відкритий для всіх студентів. Матеріали повинні бути відправлені одночасно на дві адреси: academicimpact[at]un.org і haltinay[at]brookings.edu до 15 червня 2012 року. Будь ласка, зазначте тему листа як SPEECH COMPETITION (конкурс промов). Автори, твори яких увійдуть в трійку найкращих промов, принаймні, один з яких буде представником організації-члена Академічної Ініціативи ООН, будуть запрошені в Нью-Йорк та Вашингтон, округ Колумбія, для зустрічі з Генеральним секретарем Організації Об’єднаних Націй та керівництвом Інституту Брукінгса відповідно.