» » Програма обміну для студентів бакалаврату закладів вищої освіти (Global Undergraduate Exchange Program) 2019-2020

Програма обміну для студентів бакалаврату закладів вищої освіти (Global Undergraduate Exchange Program) 2019-2020

Дата: 20-11-2018, 12:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Програма обміну для студентів  закладів вищої освіти (Global UGRAD) – це  програма культурного обміну, яка здійснюється Бюро у справах освіти та культури Державного департаменту США та підтримується народом Сполучених Штатів Америки. Ця міжнародна освітня та культурна програма обміну підтримує талановитих іноземних студентів, надає можливість майбутнім лідерам навчатися у США з метою поглиблення знань та вивчення культури і традицій Сполучених Штатів Америки.

 

Програма для студентів бакалаврату закладів вищої освіти (Global UGRAD) спільно здійснюється Бюро у справах освіти та культури Державного департаменту США, Посольством США в Україні та організацією World Learning.

 

Фіналісти програми Global UGRAD будуть навчатися упродовж одного семестру без отримання ступеня в університетах Сполучених Штатах Америки за будь-якими спеціальностями.  

 

Програма обміну студентів закладів вищої освіти Global UGRAD передбачає наступне фінансове забезпечення: оплату проїзду учасників програми до/із США, навчання в американському університеті, проживання та харчування, медичне страхування, необхідні підручники та щомісячну стипендію.

 

Кандидати на участь у програмі Global UGRAD розглядаються незалежно від раси, кольору шкіри, релігії, етнічної приналежності або гендерної ідентичності. Особам з обмеженими можливостями наполегливо рекомендовано брати участь у конкурсі.

 

Конкурс на участь у програмі Global UGRAD є відкритим і базується на основі академічної та особистої успішності кандидатів.

 

Вимоги до кандидатів:

·         мати українське громадянство, проживати в Україні та навчатися в закладі вищої освіти України (стаціонар бакалаврської програми) на час проведення конкурсу;

·         бути старше за 18 років на момент початку навчання у США;

·         не бути студентом випускного курсу бакалаврської програми приватного або державного вищого навчального закладу України;

·         володіти англійською мовою на рівні, достатньому для навчання та спілкування в англомовному академічному середовищі;

·         мати високий рівень академічної успішності, соціальної активності та лідерський потенціал;

·         мати можливість почати навчання у Сполучених Штатах в серпні 2019 року чи у січні 2020 року. Фіналісти конкурсу не можуть самостійно обирати дати програми чи відкладати участь у програмі на пізніший термін;

·         відповідати вимогам для отримання візи учасника програми обміну (J-1) для в’їзду до США;

·         повернутися в Україну після завершення програми.

 

Кандидатам необхідно подати пакет документів, до якого входять:

·         Анкета для участі у програмі обміну

·         Копія першої сторінки закордонного паспорту.

·         Два рекомендаційних листи з завіреним перекладом на англійську мову. 

·          Завірена копія залікової книжки чи витяг із залікової книжки ТА офіційний переклад на англійську мову.

·         Офіційна довідка

·         Копія атестату про закінчення повної середньої освіти ТА додаток до атестату 

·         Копія результатів стандартизованих тестів з англійської мови (не обов’язково);

·         Додаткові документи (сертифікати, дипломи олімпіад, грамоти, тощо) можуть бути завантажені у розділ анкети «Портфоліо» (не обов’язково).

 

Всі документи і рекомендації будуть перевірені з відповідними установами.

 

ВАЖЛИВО: Анкета має відображати ОРИГІНАЛЬНІ ДУМКИ та ІНДИВІДУАЛЬНУ РОБОТУ кандидата, які підтвердять мотивацію кандидата брати участь у програмі Global UGRAD. Плагіат, чужі думки та ідеї без належного  посилання на джерело, є неприйнятними. Виявлення плагіату є підставою для негайної дискваліфікації кандидата.

 

Після того, як анкета повністю заповнена, перевірена та необхідні документи завантажені, необхідно натиснути «Відправити» («SUBMIT»). З цього моменту зміни в анкеті будуть неможливими.

 

Доступ до централізованої системи електронних анкет на сайті організації World Learning відкрито з 1 листопада 2018 року. Кандидати мають зареєструватися на сайті worldlearning.org/ugrad , щоб отримати доступ до анкети.

 

Кінцевий термін подання анкет – 31 грудня, 2018 р., 17:00 EST (за східноєвпопейським часом).

 

Додаткову інформацію можна отримати електронною поштою: KyivUGRAD@state.gov  або за телефоном: (+38 044) 521-5043.

 

Більш детально з умовами участі у конкурсі можна ознайомитися на сайті Посольства США в Україні за посиланням https://ua.usembassy.gov/uk/education-culture-uk/exchange-programs-uk/academic-exchanges-uk/global-ugrad-uk/