» » Запрошуємо до участі у роботі круглого столу «Розвиток фінансового менеджменту в сучасних економічних умовах: оцінка тенденцій та визначення пріоритетів»

Запрошуємо до участі у роботі круглого столу «Розвиток фінансового менеджменту в сучасних економічних умовах: оцінка тенденцій та визначення пріоритетів»

Дата: 26-11-2018, 12:47 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 30 листопада 2018 р. о 10.00 год. у залі засідань ректорату (каб. 1303) відбудеться засідання круглого столу на тему: «Розвиток фінансового менеджменту в сучасних економічних умовах: оцінка тенденцій та визначення пріоритетів».

 

Метою наукового заходу є оцінка тенденцій та визначення пріоритетів розвитку фінансового менеджменту в сучасних економічних умовах.

 

Наукові інтереси учасників заходу стосуватимуться необхідності фінансового менеджменту в контексті його цілей і завдань; оптимальної структури капіталу підприємства; практики управління прибутком підприємства у розрізі його формування, розподілу і використання; ефективних методів управління фінансовими ризиками підприємства; антикризового фінансового управління підприємством у сучасних економічних умовах. За результатами наукового заходу будуть визначені пріоритетні напрямки розвитку фінансового менеджменту під впливом зміни економічних умов.

 

До участі у науковому заході запрошені студенти, викладачі та практики. Також до обговорення актуальних проблем у сфері фінансового менеджменту запрошуються усі, хто ними цікавиться.