ВІТАЄМО!

Дата: 6-07-2012, 10:15 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Вітаємо студентів-веслувальників ТНЕУ О. Тарновського, К. Мельничука, А. Чернегу, Є. Сороковського з успішним виступом на чемпіонаті України серед вищих навчальних закладів I-IV рівнів акредитації з веслування на байдарках та каное, що проходив 29.06-1.07.2012 р. у м. Полтава.  На цих змаганнях вперше в історії університету команда завоювала III загальнокомандне місце серед усіх вищих навчальних закладів України.  

А саме Тарновський Олег  (факультет фінансів) в каное четвірці на дистанції 1000 м та 200м, а також в каное одиночці на 500 м виборов золоті нагороди. 

Чернега Антон (факультет фінансів) на дистанції 1000 м в каное двійці з Мельничуком Костянтином (факультет банківського бізнесу) завоювали срібні медалі. А також Мельничук Костянтин здобув перше місце на дистанції 500 м в каное четвірці.

Ці змагання були відбірковими до чемпіонату світу серед студентів, що відбудеться  протягом 27-31 серпня у м. Казань (Росія) і такий успішний виступ Тарновського Олега та Мельничука Костянтина дає їм право представляти ТНЕУ на міжнародній арені.

Щиро вітаємо спортсменів та бажаємо їм наснаги та сили підкорити ще багато спортивних вершин!