Вітаємо!

Дата: 17-08-2012, 14:36 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Студент Тернопільського національного економічного університету Іван Стребков на легкоатлетичних змаганнях "Меморіал іркутських легкоатлетів" здобув срібну та бронзову нагороду.

Десятий ювілейний міжнародний турнір з легкої атлетики став наймасштабнішим з усіх проведених раніше і за кількістю учасників, і за географією. Адже участь у ньому взяли 260 спортсменів з 5 країн світу: Росія, Китай, Австралія, Україна і Білорусь.

Україну на традиційних змаганнях представила пара одних із найсильніших спортсменів – тернополянин Іван Стребков, який тренується під керівництвом тренерів Михайла і Тетяни Борейко у школі вищої спортивної майстерності, та представник Волині Олександр Борисюк. Обоє стали переможцями у бігу на дистанції 1500 метрів. Олександр Борисюк, показавши час 3 хв. 45:38 сек., отримав золоту медаль, а Іван Стребков з часом 3 хв. 45:47 сек. посів друге місце на п’єдесталі пошани. 

Не менш вдалим був забіг на дистанції 5000 метрів. Іван Стребков показав третій час та став бронзовим призером. 

Для юнака ці змагання були одним із етапів підготовки до Міжнародних легкоатлетичних стартів. Зараз він активно готується до чемпіонату України та чемпіонату Європи з кросу.

 

Щиро вітаємо Івана та бажаємо йому спортивного запалу, сильної волі, легких стартів та нових упевнених перемог!