» » Відбулася церемонія відзначення номінантів програми «Герої спортивного року Тернопільщини – 2018»

Відбулася церемонія відзначення номінантів програми «Герої спортивного року Тернопільщини – 2018»

Дата: 11-02-2019, 14:20 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Урочистий захід з нагоди відзначення номінантів програми «Герої спортивного року Тернопільщини – 2018» відбувся 8 лютого в Тернопільській обласній раді. Участь у нагородженні взяли провідні спортсмени та тренери області, керівники фізкультурно-спортивних організацій,  фахівці у сфері фізичної культури та спорту, керівництво області.

                        

Подяку спортсменам за успіхи, перемоги, які прославляють Тернопільщину та усю Україну далеко за її межами, висловив голова обласної ради Віктор Овчарук.

 

Вітаємо наших студентів, які також отримали нагороди: Віталій Гринів (ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина), Віктор Пасічник (ФЕУ) – лауреати в номінації «Найкращий спортсмен року»; Анастасія Меркушина (ННІІОТ) – лауреат в номінації «Найкраща спортсменка року»; Максим Грейцар (ФЕУ) – лауреат в номінації «Разом з олімпійцями»; Покойовий Назар (КЕПІТ) – лауреат в номінації «Олімпійські надії».

 

Титульний спонсор «Галичанки-ТНЕУ-ГАДЗ» компанія «Бучачхлібпром» та голова її наглядової ради Гадз Петро Іванович став лауреатом в номінації «Меценат року».