Шановні першокурсники ТНЕУ!

Дата: 31-08-2012, 12:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Раді повідомити Вам, що до свята Першого вересня вийшов з друку спецвипуск газети Тернопільського національного економічного університету «Університетська думка», який допоможе Вам познайомитись з вищим навчальним закладом, у якому Ви вже зовсім незабаром здобуватимете вищу освіту.

 

Отже, у вересневому номері газети читайте: інтерв’ю з ректором університету, професором С. І. Юрієм, архієпископом Тернопільським та Бучацьким Нестором, начальником навчального відділу М. П. Чорним, директором студмістечка І. В. Плішком, головою студентського профкому Антоном Шевчуком.

 

Крім того, Ви матимете змогу познайомитись з керівництвом університету, деканами усіх факультетів, історією вищого навчального закладу у світлинах, бібліотекою та її основними фондами. Також  Ви отримаєте вичерпні відповіді щодо питань харчування в їдальнях університету, проживання у гуртожитках, можливості занять у спортивних та художніх секціях. 

 

Тернопільський національний економічний університет радо вітає вступників та бажає їм впевнено долати перешкоди, підкоряючи нові вершини успіхів!



 

Примірник газети
Завантажити Переглянути онлайн