» » Вітаємо випускників-магістрів факультету комп’ютерних інформаційних технологій!

Вітаємо випускників-магістрів факультету комп’ютерних інформаційних технологій!

Дата: 11-02-2019, 14:42 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Майбутнє ІТ-галузі – магістри факультету комп’ютерних інформаційних технологій – зібралися на урочистій церемонії вручення дипломів. 148 магістрів цього року завершили навчання у ТНЕУ.

 

«Ще декілька хвилин ви залишаєтеся студентами. З честю після вручення дипломів можу назвати вас колегами, адже ваші знання дають мені підставу вірити в те, що ви очолите провідні ІТ-компанії, поповните когорту науковців ТНЕУ, станете відомим винахідниками, конкурентоздатними фахівцями. Отриманий вами сьогодні диплом є символом руху вперед – до нових горизонтів науки та професійної діяльності. Щиро вітаю вас, дорогі випускники!» – звернувся до молоді ректор ТНЕУ, доктор економічних наук, професор Андрій Ігорович Крисоватий.  

 

Також до вітань долучився декан факультету, доктор технічних наук, професор Дивак Микола Петрович: «Кожен випуск-магістр є особливим. За ці п’ять років ви стали нам рідними і ми, направду, сумуватимемо за вами. Професорсько-викладацький колектив університету зробив усе, аби ваші студентські роки були максимально насиченими та незабутніми: наукові конференції та форуми, круглі столи, участь у  програмах та олімпіадах і, звичайно, студентське дозвілля. Ви покоління нової генерації – розумні, талановиті, креативні. Бажаю вам не втратити віри в себе».

 

В урочинах взяли участь завідувачі кафедр та викладачі, які з особливою проникливістю говорили про своїх студентів та роки спілкування з ними. Надзвичайно приємно було почути з уст випускників слова подяки.

 

«Сьогодні нас переповнює відчуття чогось грандіозного, адже ми здобули першу вагому перемогу, яка запам’ятається нам на усе життя», – зазначив Василь Файфура, випускник ФКІТ.

 

Щиро вітаємо магістрів ФКІТ зі святом! Бажаємо впевнено та рішуче крокувати до нових звершень, легко долати усі перешкоди на шляху до мети, а також стати успішними!