» » Вітаємо випускників факультету аграрної економіки та менеджменту з отриманням дипломів магістра

Вітаємо випускників факультету аграрної економіки та менеджменту з отриманням дипломів магістра

Дата: 16-02-2019, 17:05 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Гожого суботнього дня путівку у майбутнє отримали студенти-магістри факультету аграрної економіки та менеджменту. Сьогодні з’явилася нова генерація дипломованих фахівців – людей, які здатні мислити критично, приймати об’єктивні, справедливі та гідні рішення. 

 

Зал був повен щасливими, молодими та креативними студентами, а також їх найближчими – родичами, друзями, коханими, тими, хто завжди був поруч і підтримував. Студенти в очікуванні дипломів…

 

Винуватців свята вітали і ті, хто упродовж п’яти з половиною років стали майже рідними – висловлювали побажання,  розділяли миті радості професорсько-викладацький колектив факультету та адміністрація університету.

 

Першим до своїх студентів теплими словами привітань та настановами звернувся декан факультету аграрної економіки та менеджменту, доктор економічних наук, професор Язлюк Борис Олегович. 

 

«У цей радісний день щиросердечно вітаю вас з успішним завершенням навчання. Хай впевненість у собі стане запорукою успіху, додасть наснаги у копіткій життєвій праці. Саме від ваших подальших дій залежатиме майбутнє нашої держави, її престиж та визнання на міжнародній арені», - зауважив Борис Олегович.

 

Вітаючи випускників магістрів, голова Наглядової ради ТНЕУ сказав: “Cьогодні саме той день, коли ви п’ять років назад, будучи студентами першого курсу мріяли свій студентський квиток обміняти на диплом магістра. Перша ваша мрія збулася! Я вітаю вас і хочу побажати усім впевненості, бо освіта, яку ви отримали в університеті, дасть вам можливість знайти себе в новому житті. Пам’ятайте, що ви приєднуєтесь до великої когорти випускників ТНЕУ, які із задоволенням повертаються в університет, згадуючи кращі роки своєї юності”.

 

Ну от і нарешті настав цей хвилюючий момент -  вручення довгоочікуваних  дипломів ОКР «Магістр». Вибухові емоції – сльози радості і смутку водночас на очах викладачів та випускників, дзвінкий сміх та  шепіт привітань наповнили увесь зал.

 

Щиро вітаємо вас! Впевнено можемо сказати, що за такий великий проміжок часу ви стали по-справжньому «дітьми» великої родини Тернопільського національного економічного університету. Ваші життєві стежини розійдуться, але ми впевнені, що неодноразово ви згадуватиме рідний заклад вищої освіти, перший екзамен, хвилювання перед сесією, студентську закоханість. Щасти вам, випускники факультету аграрної економіки та менеджменту!