» » Творчі колективи ТНЕУ привітали тернополян з Днем Незалежності та Днем міста

Творчі колективи ТНЕУ привітали тернополян з Днем Незалежності та Днем міста

Дата: 30-08-2012, 11:04 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Величні свята – День Державного Прапора України, День Незалежності України та День міста відзначили тернополяни 23-28 серпня. У файному місті Тернополі було чимало цікавих подій. 

Приємно, що творчі колективи ТНЕУ брали участь в  усіх святкових дійствах, що відбувались на різних концертних майданчиках Тернополя  – Співочому полі, Літній естраді парку ім. Т. Г. Шевченка, Театральному майдані, Українському домі «Перемога». Зокрема, 23 серпня працівники відділу гуманітарної освіти та вихованні побували на урочистому освяченні та піднятті Державного Правпора України та відкритті пам’ятника Незалежності, що на Театральному майдані.

24 серпня під час концерту тернопільських виконавців «Боже, Україну бережи!», що відбувся на Співочому полі, солісти народного театру пісні «Для тебе» Тетяна Шарган, Ірина Новомлинська, Наталія Цар, Надія Дерев'яна, Марія Гавришко та ансамбль «Краплинки» (художній керівник Алла Бінцаровська) дивували тернополян та гостей міста своїми піснями, виконавською майстерністю та оригінальними костюмами. Бурхливими оплесками щедро віддячила публіка за мистецькі дарунки заслуженому працівнику культури України, начальнику відділу гуманітарної освіти та виховання ТНЕУ Світлані Сорочинській.

25 серпня на форумі друзів Тернополя відбулась прем’єра пісні “Місто студентської мрії» на слова Алли Бінцаровської, музику Сергія Родькаю, що прозвучала  у виконанні гурту «Струни серця» народного театру пісні «Для тебе» в Українському домі «Перемога».

До танцювального марафону тернопільських клубів зі спортивно-бального танцю, що відбувся 28 серпня на Співочому полі, долучився зразковий ансамбль танцю «Рожева пантера» народної студії сучасної хореографії «Т.А.Н.Г.о» (художній керівник Любов Гриневич-Борисяк).

Учасниками дитячої концертної програми «Тернопіль – місто майбутнього», що проходила на Літній естраді парку ім. Т. Г. Шевченка, стали юні зірочки ТНЕУ Роксолана Залізняк та Владислав Васильків.

Пісенну естафету вже на Співочому полі, на концерті молодих виконавців «Зірковий дощ»,  продовжили учасники народного театру пісні «Для тебе»: гурт «Струни серця», Тетяна Шарган, Ірина Новомлинська, Наталія Цар, Тетяна Івасенко, Надія Дерев'яна, а також заслужений працівник культури України Світлана Сорочинська. Для усіх, хто завітав на свято, цікаві хореографічні композиції представили ансамбль танцю «Експресія» (художній керівник Людмила Тимчук) та  народна студія сучасної хореографії «Т.А.Н.Г.о» (художній керівник Любов Гриневич-Борисяк).