» » Виїзна колегія Державної митної служби України

Виїзна колегія Державної митної служби України

Дата: 31-08-2012, 10:28 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Протягом  30 серпня 2012 року на базі Тернопільського національного економічного університету відбулася виїзна колегія Державної митної служби України за участю Голови Служби І.Г. Калєтніка; членів колегії Держмитслужби А.Є. Гутника, П.В. Пашка, С.М. Сьомки, І.В. Тимофєєва, Г.В. Георгієнка, А.Д. Войцещука, Л.С. Сороки; керівників структурних підрозділів Держмитслужби та начальників всіх українських митниць.

 

Під час робочої зустрічі Голова Держмитслужби, голова обладміністрації та керівництво Тернопільського національного університету підписали угоду про співробітництво.

 

Митна служба співпрацює з університетом щодо підготовки майбутніх митників вже 10 років.

 

Перший випуск фахівців за спеціальністю «Фінанси в системі митних органів» відбувся у 2007 році.

 

За ці роки на роботу до митниці прийшлі десятки випускників, які навчалися за направленнями. Голова Держмитслужби відзначив, що Тернопільський національний економічний університет забезпечує високу якість навчання студентів. Маючи високий рівень фахової підготовки, його випускники швидко адаптуються до роботи в митних органах.

 

«Знаковим є той факт, що договір, який ми підписуємо сьогодні, є тристороннім. Тернопільська обласна державна адміністрація стала першою з місцевих адміністрацій, яка долучилась до справи формування нової генерації державних службовців – посадових осіб митних органів. Сподіваємось, що таке починання стане прикладом в об’єднанні зусиль органів державної влади та навчальних закладів заради майбутнього України» – сказав Голова Держмитслужби.

За матеріалами офіційного сайту Державної  митної служби України