» » ДОРОГІ СТУДЕНТИ! ШАНОВНІ БАТЬКИ! ВИСОКОПОВАЖНІ ГОСТІ! ГЛИБОКОШАНОВНІ КОЛЕГИ!

ДОРОГІ СТУДЕНТИ! ШАНОВНІ БАТЬКИ! ВИСОКОПОВАЖНІ ГОСТІ! ГЛИБОКОШАНОВНІ КОЛЕГИ!

Дата: 31-08-2012, 16:12 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Щороку барвиста осінь зустрічає нас важливим, урочистим, незабутнім святом. Ранок першого вересневого дня повниться радісними посмішками та щасливими миттєвостями довгоочікуваних зустрічей.

 

Ця пора завжди по-особливому знаменна, адже немає такої людини, яка б не вважала свято Знань своїм. Сьогодні кожна мати чи батько прокинеться якнайраніше, аби провести свою вже таку дорослу дитину до університету, але уже не за руку, а ідучи поруч, підтримуючи цінною порадою та мудрим повчанням.

 

У цей новітній день все наче вперше – і слово, і музика, і дзвони душі. Линуть у небо приємні, життєрадісні думки, і щемить серце, коли згадуєш свою юність, студентські літа, як неоціненний дарунок долі, непідвладний плину часу.

 

Впевнений, що цей рік, як і попередній, буде врожайним для нас на вагомі успіхи у навчанні, перемоги у наукових олімпіадах, подарує нові спортивні та культурні здобутки.

 

Окремі вітання студентам-першокурсникам, яких радо приймає до своїх лав Тернопільський національний економічний університет. Перед Вами, амбіційними, наполегливими, відкрито усі дороги. Переконаний, Ваша молодість допоможе виробити стійкі життєві принципи, які сприятимуть Вашій зрілості, загартують кожного як людину сумління, людину честі, людину, яка відповідає за свої вчинки.

 

Висловлюю глибоку повагу професорсько-викладацькому колективу, а також усім, хто плекає в ТНЕУ творчу особистість, за їх самовіддану працю, тепло сердець та щедрий талант передавати свої вміння і неоціненний практичний досвід новим поколінням.

 

Сердечно вітаю університетську родину зі святом Знань та бажаю усім здоров’я, взаєморозуміння, наснаги, творчого натхнення та здійснення найзаповітніших мрій! 

 

 

З повагою

ректор Тернопільського 

національного економічного університету                                     С. І. Юрій