» » Вітаємо студентку факультету фінансів з перемогою у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Фінансова безпека»

Вітаємо студентку факультету фінансів з перемогою у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Фінансова безпека»

Дата: 13-04-2019, 15:10 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Одинадцятого квітня 2019 р. на базі Черкаського навчально-наукового інституту ДВНЗ «Університет банківської справи» відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Фінансова безпека». На розгляд галузевої конкурсної комісії надійшло 44 студентських наукових роботи із провідних закладів вищої освіти України.

 

Власні наукові розробки з питань фінансової безпеки у сфері страхування презентувала студентка Тернопільського національного економічного університету Марія Сорока (гр. ФСГ-31). Представлені авторські висновки та рекомендації, що стосувалися дослідження існуючих тенденцій і окреслення векторів підвищення фінансової безпеки страхової діяльності в Україні засвідчили високий рівень знань, інноваційність і сучасне бачення щодо вирішення поставлених проблем, безумовно демонструють високий рівень наукової школи ТНЕУ та якість підготовки студентів. У підсумку, Марія посіла перше місце і була нагороджена Дипломом I ступеня.

 

Щиро вітаємо Марію Сороку та її наукового керівника д.е.н., професора, завідувача кафедри фінансового менеджменту та страхування ТНЕУ Ольгу Володимирівну Кнейслер з перемогою і бажаємо подальших наукових здобутків, творчої наснаги та звершень у досягненні поставленої мети!