» » Вітаємо студентів факультету обліку і аудиту з успішною участю у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади «Організація і методика аудиту»

Вітаємо студентів факультету обліку і аудиту з успішною участю у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади «Організація і методика аудиту»

Дата: 13-04-2019, 17:03 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Упродовж 8-10 квітня 2019 р. студенти факультету і аудиту ТНЕУ Опульська Юлія Миколаївна та Данилюк Софія Володимирівна у супроводі к.е.н. доцента кафедри обліку і оподаткування підприємницької діяльності Назарової Ірини Ярославівни взяли участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади серед закладів вищої освіти ІІІ-ІV рівнів акредитації із дисципліни «Організація і методика аудиту», який відбувся на базі Миколаївського національного аграрного університету.

                                                        

Загалом учасниками олімпіади були  167 студентів із 55 закладів вищої освіти України ІІІ-ІV рівня акредитації з 25 міст України.

 

Однією з переможців стала студентка групи ОПДм-11 факультету обліку і аудиту Тернопільського національного економічного університету Опульська Юлія Миколаївна, яка отримала диплом ІІІ ступеня.

 

Професорсько-викладацький колектив кафедри обліку і оподаткування підприємницької діяльності вітає переможців та учасників ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади та бажає нових здобутків і перемог!