» » Оголошено набір на безкоштовні курси зі складання бізнес-планів для започаткування власної підприємницької справи для учасників АТО

Оголошено набір на безкоштовні курси зі складання бізнес-планів для започаткування власної підприємницької справи для учасників АТО

Дата: 16-04-2019, 13:10 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 На виконання соціальних програм підтримки учасників Антитерористичної операції/Операції об’єднаних сил та за сприяння Управління соціальної політики Тернопільської міської ради у Тернопільському національному економічному університеті до 15 травня 2019 року триває набір слухачів на навчальну програму зі складання бізнес-планів для започаткування власної підприємницької справи для учасників бойових дій під час АТО/ОСС.

 

Підготовка слухачів здійснюватиметься на базі Навчально-наукового інституту інноваційних освітніх технологій ТНЕУ. Для зручності заняття проходитимуть 2-3 рази на тиждень у вечірній час (18:00-20:00). Наповненість групи слухачів –до 10 осіб.

 

Підсумком проведення вказаних курсів стане складання бізнес-плану для започаткування власної справи.

 

Після завершення навчання учасники курсів отримають свідоцтва про підвищення кваліфікації державного зразка.

 

Усіх бажаючих просимо надіслати на електронну адресу координатора програми – заступника директора Навчально-наукового інституту інноваційних освітніх технологій Квасовського Олександра Романовича o.kvasovskyi@gmail.com інформацію:

– прізвище, ім’я, по батькові;

– е-mail;

– мобільний телефон.

 

За додатковою інформацією просимо звертатися за адресою: м. Тернопіль, вул. Львівська, 11а, (11 корпус, каб. 11204); тел. роб.: 0352-47-58-51, тел. моб. (097)446-28-65.