» » Вітаємо команду з регбі-7 «Універ-ТНЕУ»

Вітаємо команду з регбі-7 «Універ-ТНЕУ»

Дата: 17-04-2019, 13:27 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Вперше в історії розвитку регбі-7 на Тернопільщині збірна жіноча команда «Універ-ТНЕУ», переможець Чемпіонату України у вищій лізі 2018 року, розпочала боротьбу у суперлізі Чемпіонату України.

 

12-13 квітня у м. Одеса відбувся перший тур, в якому взяли участь 5 команд: збірна Одеської області, «Авіатор» м. Київ, ХТЗ м. Харків, «Левиці» м. Львів та «Універ-ТНЕУ» м. Тернопіль.

 

У першій зустрічі студентки ТНЕУ перемогли команду зі Львова з рахунком 24:0 та здобули перші 5 очок у суперлізі (4 очки за перемогу та 1 бонусне очко за перемогу з відривом від суперника у 3-и спроби.

 

У наступних зустрічах наші дівчата поступилися більш досвідченим суперницям з м. Києва, Одеси та Харкова. Проте зайняли четверте місце, що дає надію поборотися за бронзові нагороди Чемпіонату України.

 

23-26 квітня у м. Львові відбудеться 2-й тур Чемпіонату України y суперлізі та Універсіада України (фінал). Бажаємо нашим дівчатам успіху та яскравих перемог.

 

Склад команди «Універ-ТНЕУ»: Бульбак Ольга, капітан команди (випускниця ФКІТ), Карапулько Христина (ФФ), Москальчук Вікторія (ФФ), Найдюк Наталія (ФФ), Вовк Марія (ЮФ), Ткач Оксана (ФФ), Хома Юлія (ФОА), Блашків Христина (КЕПІТ), Шиптицька Олександра (ФФ). Тренер команди Едуард Маляр.