» » Вітаємо студентку факультету фінансів з перемогою у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціалізації «Страхування»

Вітаємо студентку факультету фінансів з перемогою у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціалізації «Страхування»

Дата: 19-04-2019, 10:28 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 16-17 квітня 2019 р. у Миколаївському національному аграрному університеті відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі знань 07 «Управління та адміністрування», спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» зі спеціалізації «Страхування». На розгляд галузевої конкурсної комісії надійшло 64 студентські наукові роботи із 44 закладів вищої освіти України, з яких на конференцію було відібрано 19 кращих.

 

Високоповажне журі, у кількості 20 провідних науковців України, досить високо оцінило власні наукові розробки студентки Тернопільського національного економічного університету Діани Панчук (гр. ФСГ-31) презентовані нею у формі доповіді на науково-практичній конференції «Трансформація страхового ринку України в світлі сучасних економічних викликів». Представлені авторські висновки та рекомендації, що стосувалися визначальних стратегій конкурентного розвитку страхового бізнесу в Україні засвідчили високий рівень знань та новаторський підхід щодо вирішення окресленої проблематики, свідчать про високий рівень наукової школи ТНЕУ та якість підготовки студентів. Як результат, Діана посіла перше місце і була нагороджена Дипломом I ступеня.

 

Щиро вітаємо Діану Панчук та її наукового керівника д.е.н., професора, завідувача кафедри фінансового менеджменту та страхування Ольгу Володимирівну Кнейслер з перемогою і бажаємо подальших наукових здобутків, творчої наснаги та звершень у досягненні поставленої мети!