» » Запрошуємо до участі у Міжнародній науково-практичній конференції «Соціальні, економіко-правові та фінансові виклики в умовах глобальних трансформацій»

Запрошуємо до участі у Міжнародній науково-практичній конференції «Соціальні, економіко-правові та фінансові виклики в умовах глобальних трансформацій»

Дата: 19-04-2019, 14:01 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Шановні колеги! 29-30 травня 2019 року у м. Братислава (Словаччина) відбудеться Міжнародна науково-практична конференція «Соціальні, економіко-правові та фінансові виклики в умовах глобальних трансформацій». Конференція відбудеться на базі Вищої школи економіки, менеджменту  та публічного адміністрування.

                         

На учасників чекає:

– участь у міжнародній конференції та отримання міжнародного сертифікату, який відповідає вимогам МОН України для подання на вчене звання доцента (для доповідачів додатково міжнародний сертифікат за виступ);

– знайомство із європейськими закладами вищої освіти;

– розширення наукових контактів;

– культурна програма.

 

Форма участі – очна.

 

Виїзд з Тернополя (Львова) 28.05, приїзд 31.05.2019. До Тернополя (Львова) іногородні учасники конференції добираються самостійно. Програмою передбачено ознайомлення із закладами вищої освіти Словаччини, Польщі, Австрії, а також екскурсії по Відню та Братиславі.

 

Робочі мови: англійська, словацька, українська

 

За результатами роботи конференції буде опублікована колективна монографія.

 

Усі учасники, які планують приєднатися до культурно-освітньої поїздки повинні до 1 травня 2019 р. надіслати заявку та скановану копію першого розвороту закордонного та національного паспорту на електронну адресу: organisation.conferences@gmail.com.

 

Вкладені файли, які будуть відіслані на електронну адресу, повинні мати обов’язкові назви, а саме:

– заявка _ прізвище (учасника);

– паспорт_прізвище (учасника).

 

Стосовно додаткової інформації просимо звертатися:

тел: +380 (50) 524-50-73

e-mail: organisation.conferences@gmail.com