» » Урочисте відкриття ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування»

Урочисте відкриття ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування»

Дата: 19-04-2019, 11:51 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 18 квітня 2019 року у ТНЕУ відбулося урочисте відкриття другого етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування» (за видами економічної діяльності).

 

До участі в Олімпіаді подали заявки 130 учасників. Серед них – 50 магістрів та 80 бакалаврів. Безпосередню участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування» взяли 39 магістрів і 71 бакалавр із 71 закладу вищої освіти.

 

Під час урочистого відкриття ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування» присутніх привітав ректор ТНЕУ д.е.н., професор, заслужений діяч науки і техніки України, Академік академії економічних наук України Андрій Ігорович Крисоватий.

 

На відкриття Олімпіади завітала Ольга Зиновіївна Хома, начальник управління освіти та науки Тернопільської ОДА, яка у своєму виступі побажала учасникам здобути новий досвід і знання та отримати незабутні враження від перебування у місті Тернополі.

 

Завідувач кафедри менеджменту та публічного управління ТНЕУ, д.е.н., професор, голова журі Михайло Михайлович Шкільняк привітав учасників Олімпіади та ознайомив їх зі складом журі, мандатної та апеляційної комісій. Голова журі побажав учасникам продемонструвати високий рівень знань зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування», успішного виконання конкурсних завдань, віри у себе та перемогу.

 

Далі учасники Олімпіади розпочали роботу над виконанням конкурсних завдань.

 

Після завершення теоретичного (тестові завдання) та практичного (розрахунково-аналітичні завдання) туру Олімпіади для учасників була проведена тролейбусна екскурсія, під час якої студенти оглянули найвизначніші місця Тернополя, також для учасників та гостей провели пішу екскурсію центральною частиною міста.