» » Спортсмени ТНЕУ зайняли третє місце на ІІІ Спортивних іграх України серед вищих навчальних закладів

Спортсмени ТНЕУ зайняли третє місце на ІІІ Спортивних іграх України серед вищих навчальних закладів

Дата: 12-09-2012, 11:53 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 

 На виконання „Державної програми розвитку фізичної культури і спорту”, яка затверджена постановою Кабінету Міністрів України від 15.11.06 № 1594 та згідно „Положення про ІІІ Спортивні ігри України серед вищих навчальних закладів  ІІІ-ІV рівнів акредитації”, впродовж лютого-червня 2012 року на належному організаційному і професійному рівні проведено зональні і фінальні змагання Спортивних ігор.

 

Серед вищих навчальних закладів у загальнокомандному заліку по ІV категорії спортсмени Тернопільського національного економічного університету здобули І місце.

 

У абсолютному заліку серед усіх категорій  вищих навчальних закладів, які приймали участь у ІІІ Спортивних іграх, представники ТНЕУ зайняли високе третє місце.  

 

 

 

У стартах І і ІІ етапів ігор взяло участь понад 200 тисяч студентів-спортсменів.

 

У зональних і фінальних змаганнях з 15 видів спорту (Чемпіонати України – 5 і Перший Всеукраїнський студентський фестиваль з ігрових видів спорту – 10) , які були проведені в 18 містах України, взяло участь понад 2600 студентів.

 

Найбільш масово пройшли змагання з легкої атлетики, боротьби, плавання, баскетболу і футболу.

 

Організовано пройшли змагання в містах Ялті (легка атлетика), Чернівцях (боротьба вільна і греко-римська), Скадовську (важка атлетика), Дніпродзержинську (плавання) і фінальні змагання фестивалю з ігрових видів спорту у місті Харкові.

 

В  змаганнях взяли участь студенти-спортсмени 100 вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації незалежно від відомчої підпорядкованості і форм власності.

 

Успішному проведенню ІІІ Спортивних ігор сприяла співпраця з федераціями з видів спорту, їх суддівськими колегіями.

 

 

Вітаємо студентів-спортсменів Тернопільського національного економічного університету з високим досягненням та бажаємо подальших спортивних перемог!

 

 



Результати змагань по видах спорту
Завантажити Переглянути онлайн