» » Вітаємо студента факультету комп’ютерних інформаційних технологій з перемогою у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Економічна теорія»

Вітаємо студента факультету комп’ютерних інформаційних технологій з перемогою у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Економічна теорія»

Дата: 25-04-2019, 14:44 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 22-24 квітня 2019 р. в Одеському національному університеті імені І.І. Мечникова відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Економічна теорія». В Олімпіаді взяли участь 57 студентів із 60 заявлених учасників з різних закладів вищої освіти України.

 

Участь у цьому випробуванні від Тернопільського національного економічного університету взяв переможець першого етапу олімпіади, студент факультету комп’ютерних інформаційних технологій Олександр Білобровко (гр. ЕК-21), який продемонстрував високий рівень знань під час розв’язування задач, виконання тестів і творчих завдань з економічної теорії. Відтак, за результатами змагання, Олександр здобув ІІ місце і був відзначений дипломом.

 

За активну участь в роботі журі ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з «Економічної теорії» також відзначений д.е.н., професор Длугопольський О. В.

 

Щиро вітаємо Олександра та його наукового керівника к.е.н., доцента, кафедри економічної теорії Ольгу Іванівну Заклекту з високим результатом і бажаємо подальших наукових здобутків!