» » День факультету фінансів – 2019!

День факультету фінансів – 2019!

Дата: 18-05-2019, 10:52 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Святкування Дня факультету фінансів вже стало щорічною травневою традицією фінансистів. 2019 рік не став винятком! Упродовж трьох днів, 15-17 травня, проходили святкові заходи, що не лише подарували присутнім позитивні емоції, а й дали можливість кожному зі студентів розвиватися у різних сферах діяльності.

 

Головною подією святкувань став вечір-концерт «Finance party». Ведучими відкриття вечора стали студенти Дядьо Ілона та Сушко Володимир, а згодом естафету у них перейняли викладачі – Шевчук Антон Михайлович та Онищук Вікторія Олегівна. Першу промову, за традицією, виголосив ректор Тернопільського національного економічного університету Андрій Ігорович Крисоватий. Студенти мали можливість почути щирі побажання та поради на майбутнє. Слова привітань також лунали від декана факультету фінансів Кізими Андрія Ярославовича та заступника декана Квасниці Оксани Василівни.

 

Студентська молодь факультету підготувала багато цікавого для глядацької аудиторії. Рок-композицію виконав студент 4 курсу Сороківський Андрій, музичне привітання подарували глядачам Дядьо Ілона, Худик Дмитро та Тютюнник Павло. Танцювальний флешмоб підготували студенти 1 курсу разом з їхніми наставниками, майстерність бітбоксу продемонстрував студент 1 курсу Коваль Олег. Також запрошеними гостями став танцювальний колектив ТНЕУ «New ject dance».

 

На святковому вечорі було оголошено переможця конкурсу «Кращий студент факультету – 2019». За найбільшою кількістю голосів кращою із кращих стала студентка групи ФСГ-31 Сорока Марія.

 

Факультет фінансів висловлює подяку усім, хто долучився до організації та проведення святкування Дня факультету – 2019. До нових зустрічей у наступному році!