» » Колектив кафедри менеджменту та публічного управління щиро вітає студенток спеціальності «Публічне управління та адміністрування» ФЕУ ТНЕУ з вагомими досягненнями!

Колектив кафедри менеджменту та публічного управління щиро вітає студенток спеціальності «Публічне управління та адміністрування» ФЕУ ТНЕУ з вагомими досягненнями!

Дата: 20-05-2019, 15:17 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 15-17 травня 2019 р. у Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Публічне управління та адміністрування». Участь у Олімпіаді від Тернопільського національного економічного університету взяли переможці першого етапу, студентки факультету економіки та управління спеціальності «Публічне управління та адміністрування» Велічко Катерина Леонідівна та Ларва Юлія Юріївна (гр. ПУА-31). 

 

У підсумку Велічко Катерина Леонідівна здобула перемогу та отримала диплом за ІІІ місце в ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Публічне управління та адміністрування», а також диплом за високий рівень теоретико-практичної підготовки з питань формування та розвитку системи публічного управління та адміністрування в Україні.

 

Ларва Юлія Юріївна нагороджена дипломом за високий рівень знань з теорії та практики публічного управління та адміністрування розвитку громадянського суспільства. Обидві студентки отримали сертифікати, що засвідчують їх участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Публічне управління та адміністрування». 

 

В рамках програми олімпіади студентки відвідали відкриту лекцію «Самореалізація сучасної людини в умовах Четвертої індустріальної революції», спікером якої виступив доктор Богдан Будзан, професійний коуч та бізнес-консультант власників та керівників бізнесу. Також учасники олімпіади побували у Державному музеї авіації імені О. К. Антонова.

 

Дякуємо нашим студенткам за продуктивну працю і наполегливість! Бажаємо непохитної віри у свій успіх та нових звершень на науковій ниві!