ТНЕУ знову серед лідерів!

Дата: 30-07-2019, 09:32 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Опубліковано липневу весію вебометричного рейтингу університетів світу Webometrics Ranking Web of Universities (Edition 2019.2.0). Відповідно до даних рейтингу Тернопільський національний економічний університет піднявся ще на дві позиції та посідає 4-те місце серед 320 українських закладів вищої освіти (http://www.webometrics.info/en/Europe/Ukraine%20)!

 

Щиро вітаємо наукову спільноту ТНЕУ з таким вагомим досягненням. Це свідчить, що спільні зусилля, спрямовані на формування іміджу ТНЕУ як прогресивного освітнього та наукового центру на національній та міжнародній арені, – демонструють відмінний результат!

 

До слова, рейтинг університетів Webometrics, складається однією з найбільших наукових установ Європи – Національною дослідницькою радою Іспанії і оцінює близько 30 тисяч закладів вищої освіти світу. Рейтинг існує з 2004 року і вважається одним з найбільш авторитетних веб-рейтингів світових освітніх установ. Методологія рейтингу заснована на аналізі представленості університету в глобальному інформаційному просторі і непрямим чином дозволяє оцінити освітні та науково-дослідні досягнення зво.