Англомовний табір MASCOT у ТНЕУ

Дата: 15-08-2019, 12:09 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У серпні в нашому університеті спекотно, весело і гамірно…. Адже вперше англомовний табір MASCOT організовано на базі Тернопільського національного економічного університету. Понад 60 активних молодих людей з різних областей України приїхали вдосконалювати навички спілкування англійською мовою.

 

Координатором від ТНЕУ роботи табору став Навчально-науковий інститут інноваційних освітніх технологій.

 

В англомовному таборі MASCOT активна молодь розкриває свої таланти, розвиває навички роботи в команді шляхом участі у факультативних заняттях з музики, екології, здорового способу життя, ораторського мистецтва, проектного менеджменту, управління конфліктами та ін.

 

Фінальним акордом навчання в таборі є презентація кожною групою свого проекту, який покликаний вирішити актуальні соціальні питання, формування толерантності у суспільстві. У парку ім. Т. Шевченка учасники табору організували збір коштів для закупівлі електронної плити і душової кабіни в гематологічне відділення Тернопільської клінічної лікарні. Для цього відвідувачам парку пропонували в інтерактивній формі розкрити свої таланти і, при бажанні, зробити свій фінансовий внесок у реалізацію проекту.