До уваги науковців ТНЕУ!

Дата: 18-09-2019, 17:24 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Запрошуємо до участі у тренінгу з питань захисту інтелектуальної власності, трансферу технологій та комерціалізації результатів наукових досліджень. Тренінг відбудеться на базі американських університетів та наукових інституцій в штаті Джорджія (США) упродовж 14-21 грудня 2019 року.

 

Усі витрати, що пов`язані з поїздкою (транспорт, проживання, харчування), покриваються програмою «Біотехнічна ініціатива Фундації Україна-США»

 

Для участі необхідно заповнити до 18:00 год. 27 вересня 2019 року заявку за посиланням: https://forms.gle/mVHe2KCEBsyLZoKu9

 

Програма поїздки включатиме огляд американського законодавства у сфері трансферу технологій, процес ліцензування, комерціаліації, роботу зі стартапами, а також візити до провідних офісів трансферу технології, технгологічних бізнес-інкубаторів та наукових парків США.

 

Відбір потенційних учасників відбуватиметься на конкурсній основі за результатами оцінки заповнених анкет та проведення співбесід англійською мовою до 31 жовтня 2019 року.

 

За детальнішою інформацією просимо звертатися у відділ міжнародних зв`язків (каб. 1222, 1 корпус ТНЕУ, вул. Львівська, 11).