» » Творча посвята першокурсників #міжнародників у студенти

Творча посвята першокурсників #міжнародників у студенти

Дата: 9-10-2019, 16:49 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно у Навчально-науковому інституті міжнародних економічних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина відбулась творча посвята студентів першого курсу, які навчаються за різними освітніми програмами. В урочистостях взяли участь завідувачі кафедр та професорсько-викладацький колектив.

 

Директор інституту привітала першокурсників та зазначила, що для студентів міжнародників важливим є вміння працювати в команді для досягнення спільних цілей, тому посвята включатиме дві складові. Спочатку куратори груп разом із студентами отримали полотно, палітру фарб та пензлі, а також номер аудиторії, де й відбувся творчий team building, завданням якого було зображення асоціацій групи із #міжнародним.

 

Після закінчення творчого етапу студенти першого курсу зібрались, кожна група представила зображену картину, після чого було складено наче пазли усі частини в суцільне полотно в основі якого покладено дерево. Отримана картина розміром 1 метр 20 сантиметрів на 1 метр 20 сантиметрів символічно відображає цілісність інституту та єдність всіх студентів. Після цього відбулося вручення студентських квитків та залікових. Така посвята дозволила усім присутнім обмінятись отриманими позитивними емоціями та результатами спільної творчої діяльності.