» » Вручення сертифікатів користувачів програмного забезпечення «M.E.Doc» студентам облікових спеціальностей

Вручення сертифікатів користувачів програмного забезпечення «M.E.Doc» студентам облікових спеціальностей

Дата: 25-10-2019, 12:57 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 За сприяння колективу кафедри обліку і оподаткування факультету фінансів та обліку ТНЕУ на базі Центру практичної бухгалтерії відбувся тренінг для  студентів облікових спеціальностей щодо використання програмного забезпечення «M.E.Doc». Даний програмний продукт застосовується для подачі звітності та організації електронного документообігу, є новітнім і зручним для підприємств різних сфер діяльності та систем оподаткування.

 

Під час тренінгу було розглянуто основні можливості програми «M.E.Doc», зокрема щодо реєстрації власних та отримання зовнішніх податкових накладних; формування, перевірки та подання звітності у контролюючі органи, отримання від них довідкової інформації; обміну в електронному вигляді первинною документацією з контрагентами тощо. Також обговорено переваги та недоліки програми.

 

Координатори проекту доценти кафедри обліку і оподаткування Зарудна Н.Я. та Назарова І.Я. запросили офіційних представників компанії-дилера ТОВ «СОФТ СВІТ» (м. Тернопіль), для проведення тестування з перевірки знань програмного забезпечення «M.E.Doc».

 

За результатами тестування учасникам тренінгу видано сертифікати, які не тільки підтверджують знання програмного забезпечення, але й дають можливість отримати знижку при його купівлі.