» » Першокурсники розгадували «Лабіринти ТНЕУ»

Першокурсники розгадували «Лабіринти ТНЕУ»

Дата: 2-10-2012, 16:01 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

 Розважально-пізнавальний квест «Лабіринти ТНЕУ» спеціально для першокурсників  організували та провели 27 вересня працівники відділу гуманітарної освіти та виховання спільно з первинною профспілковою організацією студентів нашого університету.

 

Участь у ньому взяли шість збірних команд із шести факультетів – ФМБМ, УНЕФ, ФФ, ФЕУ, ФОА та ФКІТ. Протягом години першокурсники вправлялися в легкій атлетиці, розгадували завдання, які отримували на всіх пунктах свого маршруту, і весело, цікаво та з користю проводили своє дозвілля. 

 

Адже завдяки квесту учасники всіх команд здружилися й добре вивчили місце розташування наукової бібліотеки ТНЕУ, абонементу, гуртожитків, кафе, поліклініки, кафедр, ФОК тощо. 

-Нашій команді квест дуже сподобався, - кажуть учасники команди факультету фінансів. – Були цікаві завдання (зокрема заспівати пісню), а ще цікавіше було їх розгадувати. Нам сподобались веселі організатори, особливо людина з мікрофоном в актовій залі. 

 

Переможцем квесту «Лабіринти ТНЕУ» стала команда факультету економіки та управління, яка за те, що першою впоралась із останнім завданням – знайти аркуш з написом «Перемога», котрий організатори заховали в актовій залі, отримала у подарунок годину гри у боулінг. Команді факультету фінансів за найшвидше проходження маршруту дістався спеціальний приз – CD-холдери від первинної профспілкової організації студентів ТНЕУ. Всі команди отримали грамоти за участь.