» » У Тернопільській обласній спілці споживчих товариств провели тренінг для студентів кафедри фінансового менеджменту та страхування ТНЕУ

У Тернопільській обласній спілці споживчих товариств провели тренінг для студентів кафедри фінансового менеджменту та страхування ТНЕУ

Дата: 18-11-2019, 17:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Для студентів груп ФСГ-41 і ФСГ-42 факультету фінансів та обліку провели практично орієнтований  тренінг з питань фінансово-господарської діяльності Тернопільської обласної спілки споживчих товариств.


Модератором заходу виступив доцент кафедри фінансового менеджменту та страхування Ігор Федорович Стефанів.

Перший заступник голови правління Тернопільської обласної спілки споживчих товариств Дубівка Микола Іванович розповів майбутнім фінансистам про структуру, матеріально-технічну базу, принципи функціонування установи та організацію її фінансових потоків. Значну увагу практик приділив аналізу фінансових показників основного виду діяльності вказаного суб’єкта господарювання, зокрема тих, що стосуються торгівлі та ресторанного господарства.


Спікер відначив, що обласна споживча спілка тісно співпрацює із такими європейськими країнами як Швеція та Данія, переймаючи сучасний досвід та запроваджуючи новітні форми управління бізнесом і, станом на сьогодні, одним із позитивних результатів є впровадження цілісної системи інформатизації та комп’ютеризації у даній організації. Микола Іванович повідомив, що сфера споживчої кооперації Тернопільської області впродовж останніх років значно відродилася та вносить вагомий вклад в соціально-економічний розвиток Тернопільської області, а також є сумлінним платником податків і здійснює необхідні кроки для нарощення власного товарообороту.


Микола Іванович Дубівка наголосив на важливості наявності у студентів високого рівня фахово орієнтованих знань, використання яких дозволить їм стати конкурентоспроможними на ринку праці.


Дякуємо працівникам Тернопільської обласної спілки споживчих товариств за високий рівень організації та проведення тренінгу і за плідну співпрацю.