» » Зустріч студентів з представниками ТОВ «Тер Аудит»

Зустріч студентів з представниками ТОВ «Тер Аудит»

Дата: 19-11-2019, 12:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 18 листопада 2019 року студенти групи ОАБ-41 у рамках дуальної освіти відвідали аудиторську фірму ТОВ «Тер Аудит». Модераторами заходу виступили доценти кафедри економічної експертизи та аудиту бізнесу Бречко Олександр Володимирович і Романів Світлана Романівна.

Студентів та викладачів зустрів директор цієї фірми, д.е.н., професор Лучко Михайло Романович.


Учасники навчального професійно-орієнтованого тренінгу мали змогу ознайомитись із практичними аспектами діяльності аудиторської фірми «Тер Аудит», яка здійснює аудиторське та інформаційне обслуговування клієнтів, проводить аудиторські перевірки згідно чинного законодавства, представляє інтереси в господарському суді та органах ДПС, а також надає бухгалтерські послуги.


Спілкуючись з директором та працівниками фірми, студенти змогли дізнатись більше про особливості роботи, кар'єрні перспективи, цінність професії аудитора і бухгалтера.


Михайло Романович зазначив, що працівники фірми - це люди, які постійно розвиваються та не стоять на місці. За час існування компанії у ній сталися суттєві зміни: розширився перелік чинних послуг, покращилась якість обслуговування та вдосконалились власні знання, адже вони набули безцінного досвіду.


Директор фірми запросив студентів стати частиною великої команди «Тер Аудит» та пройти школу професійної майстерності. Він зазначив, що ми надаємо компетентні поради кожному нашому клієнту, адже цінуємо вашу довіру.


Дякуємо Михайлу Романовичу та працівникам фірми за високий рівень навчання та за здатність перетворювати рутинну роботу на мистецтво.