З Днем працівників освіти!

Дата: 5-10-2012, 16:21 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Шановні колеги! Прийміть найщиріші вітання з Днем працівників освіти! Нелегку й відповідальну справу довірено нам, дорогі освітяни. Ми формуємо обличчя майбутньої України, від нас залежить, яким буде її економічний, політичний і культурний потенціал.

 

Кожна родина прагне дати своїй дитині якісну освіту, яка допоможе самореалізуватись у житті, бути корисною суспільству. Ви допомагаєте студентам повірити у власні сили та можливості, відкрити нові горизонти пізнання себе і світу, створюєте умови для формування покоління, здатного вчитися все життя, створювати і розвивати цінності громадянського суспільства. Ваші трудові будні, шановні освітяни, – круті сходинки до звершень в ім’я Людини, а значить – в ім’я Держави.

 

Віримо, що Вашим життєвим кредо й надалі буде – нести до молоді вічний вогонь любові, віддавати юнакам і дівчатам своє невсипуще серце, знання та вміння, бути генераторами найпрогресивніших ідей. 

 

Прийміть щиру вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість і щедрість душі. Нехай професіоналізм, стійкість та невичерпна енергія й надалі будуть постійними супутниками у житті. Бажаємо, щоб паростками вдячності вернулося добро, яке Ви вкладаєте у душі молодих людей. 

 

Творчої Вам наснаги на многії і благії літа!

 

Зі святковою шанобливістю
ректор ТНЕУ С.І. Юрій