» » У ТНЕУ триває реалізація дуальної освіти

У ТНЕУ триває реалізація дуальної освіти

Дата: 25-11-2019, 16:04 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У рамках здійснення навчання за дуальною формою здобуття вищої освіти студенти ІІІ-ІV курсу кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу факультету економіки та управління ТНЕУ спеціальностей «Публічне управління та адміністрування» та «Менеджмент» з 13 по 22 листопада вивчали особливості діяльності та практичні аспекти управління підприємств та організацій Тернопільської, Рівненської та інших областей.

 

Зокрема, під керівництвом д.е.н., професора Монастирського Г.Л. студенти відвідали ОВ «ОСП Корпорація Ватра»; д.е.н. доцент Августин Р.Р. супроводжував студентів на дуальне навчання на Тернопільський радіозавод «Оріон»; к.е.н., доц. Дяків О.П. організувала навчання студентів на ПП «МАГНЕТІК ВАН»; у супроводі к.е.н., доц. Крупяк Л.Б. бакалаври спеціальності «Публічне управління та адміністрування» мали змогу навчатися у Тернопільській міській раді; к.е.н., доц. Скочиляс С.М. провела на навчання студентів до БУ «Житлобуд-2» ТОВ Тернопільбуд, к.г.н., доц. Баб’як Г.П. посприяла навчанню четвертокурсників у ПрАТ «Тернопільський кар’єр», під керівництвом к.е.н., доц. Пушкар З.М. студенти мали змогу здобути практичний досвід у ТОВ «СЕ БОРДЕНЕТЦЕ-Україна», к.е.н., доц. каф. Смачило І.І. організувала відвідування студентами ПрАТ «Тернопільський молокозавод»; к.е.н., доц. каф. Котис Н.В. забезпечила дуальне навчання студентів у Державній екологічній інспекції у Тернопільській області.

 

Також за сприяння професорсько-викладацького колективу кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу навчання студентів за дуальною формою здобуття освіти проходило на таких підприємствах та в організаціях: ПрАТ «Тернопільміськгаз», ТОВ «Микулинецький бровар», Кондитерська фабика «ТерА», КП «Тернопільводоканал», ТОВ «Спецбуд», ТОВ «Тернобудмеханізація», Тернопільська міська дитяча клінічна лікарня, Кременецька районна комунальна лікарня, ДП «Укрспирт», ТОВ «МК Компані», ТОВ «Лібра Терра», Бучацький РЕМ ПАТ Тернопільобленерго, ТОВ «Тернопільавтотранс», ТОВ «Завод газового обладнання «Альфа-Газпромкомплект», ТОВ «Шумська друкарня», ТОВ «Західна продовольча компанія», ТОВ «Рошен-Поділля», ПП «Прогрес АГРО», ПП «М-буд», ПП «Креатор-буд», ПП «Брук-Буд», ТОВ «ЗАЗА-ПРІНТ», Управління освіти і науки Рівненської ОДА, Борсуківська та Новосільська сільські ради, Красненьська селищна рада, Теофіпольська районна рада та ін.

 

Розуміючи переваги підготовки студентів з використанням елементів дуальної форми навчання та виклики сьогодення, завдяки ініціативі, практичним рекомендаціям та напрацюванням у цій сфері завідувача кафедри, д.е.н., професора Шкільняка М.М., кафедра менеджменту, публічного управління та персоналу активно підтримує таку концепцію підготовки фахівців. Адже організація та проведення навчання за дуальною формою дозволяє студентам поєднати теорію з практикою, набути необхідних компетентностей, підвищити рівень конкурентоздатності та якість професійної  підготовки, що відповідає освітній спеціалізації з урахуванням сучасних вимог ринку праці до професійної діяльності.

 

Колектив кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу ТНЕУ висловлює щиру подяку організаторам дуального навчання за високий рівень навчання студентів та теплий прийом!