І знову ближче до практики!

Дата: 26-11-2019, 10:12 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 25 листопада 2019 року в рамках проведення тренінгів із дисципліни «Банківська система» групи ФСГ-41,42 побували у банківській установі. З ініціативи доцента кафедри банківського бізнесу Стечишин Тетяни Богданівни студенти відвідали центральне відділення АТ «Райфайзен Банк Аваль» у м. Тернопіль.

 

Регіональний менеджер з управління відділень Львівської обласної дирекції АТ «Райфайзен Банк Аваль» Заверуха Ігор Михайлович гостинно зустрів студентів та розповів про секрети банківництва з практичної точки зору. Цікаво було дізнатися про digital відділення, яке створено для клієнтів банку, де встановлено сучасні захищені банкомати, за допомогою яких можна здійснити різноманітні безготівкові та безконтактні платежі. Окрім того, у банку є спеціально призначені місця, де клієнти мають змогу скористатися сучасними ґаджетами та програмним забезпеченням, щоб швидко та надійно провести всі необхідні банківські операції. Корисною інформацією щодо «диджиталізації» поділився Digital-амбасадор банківської установи. Також працівники банку розповіли про діяльність усіх напрямів відділення, зокрема співпрацю із фізичними та юридичними особами, касове обслуговування, а також депозитарій. Розповіді про специфіку роботи банкіра викликали у студентів жвавий інтерес та багато запитань до практиків.

 

В черговий раз висловлюємо подяку Центральному відділенню АТ «Райфайзен Банк Аваль» у м. Тернопіль та регіональному менеджеру з управління відділень Ігорю Михайловичу Заверусі за змістовну екскурсію до банківської установи. Загалом такі відвідини мають велике значення та прикладний аспект у освітньому процесі для студентів спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування», а також сприяють формуванню грамотного користувача банківських послуг та вдячних клієнтів АТ «Райфайзен Банк Аваль».