» » Школа лідера ТНЕУ вкотре об'єднала активістів університету

Школа лідера ТНЕУ вкотре об'єднала активістів університету

Дата: 26-11-2019, 15:18 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Ти завжди перший проявляєш ініціативу та не боїшся труднощів? Хочеш впливати на своє оточення та вести за собою? Постійно прокачуєш свої soft skills? Тоді тебе точно можна назвати лідером! Упродовж 20-22 листопада під час роботи Школи лідера ми вкотре переконалися, що в ТНЕУ такі є! Вони в будь-яку хвилину готові взяти відповідальність на себе, прийняти важливе рішення та вирішити будь-яку проблему.

 

Учасники Школи лідера – 2019 прокачували три елементи розвитку: фізичний, емоційний та інтелектуальний. Поговорили про команду мрії, амбіційність, архітектоніку тіла та трішки поімпровізували. А відбувалося все у с. Кімната Кременецького району в комплексі «Смерекова хата».

 

Цього року у роботі Школи взяли 25 студентів різних факультетів, коледжів та інститутів ТНЕУ, а тренерами виступили: Олена Васильків – директор Центру бренд-маркетингу, Антон Шевчук – голова профспілкового комітету студентів ТНЕУ та Андрій Сава – сертифікований фітнес-тренер, який упродовж двох днів тримав усіх у тонусі через ранкові зарядки на відкритому повітрі.

 

Упродовж двох днів молодь вивчала що таке лідерство, яким повинен бути лідер, особливості командної роботи, практичні навички мистецтва переконання та багато іншого. Кожен мав нагоду спробувати себе у ролі лідера, а також попрацювати під керівництвом інших. Вражаючим дійством Школи, традиційно, став проект «Ліра. Перезавантаження».

 

Учасники цьогорічної Школи лідера радо діляться своїми враженнями:

 

«Для мене Школа лідера – це як нове дихання у житті, завдяки ній я мав можливість зрозуміти що я роблю не так та в якому напрямі потрібно рухатись далі», – Всеволод Обертас, ФФО.

 

«Школа лідера 2019 запам'ятається мені надовго! Два дні в «Смерековій Хаті» з найкращими тренерами та молодими лідерами. Ми вчилися ставити завдання, мотивувати, створювати команду і працювати в ній! Саме такими яскравими емоціями я живу. Дякую!», – Юлія Барська, ФЕУ.

 

«Доля притримали для мене неймовірний подарунок до четвертого курсу, спогади про який назавжди залишиться зі мною... Школа лідера! Найкращих два дні навчання, спілкування, досвіду, спорту, позитиву та куражу з неймовірними людьми. І це тільки початок! Безмежно вдячна всім і кожному», – Василина Пахолок, ФЕУ.

 

«Це були 2 неймовірні дні з морем позитиву, новими знайомствами, цікавими тренінгами та класними вечорами. Я вважаю, що такі заходи потрібно робити частіше, щоб студентський актив міг краще співпрацювати між собою. Дуже дякую організаторам за цю Школу!», – Андрій Слота, ФАЕМ.

 

Школа лідера – це зустріч креативних, активних, цілеспрямованих людей. Мені пощастило взяти участь у цьому дійстві. Упродовж двох днів я змогла чітко для себе окреслити характеристики, які притаманні справжньому лідеру. Також варто відзначити теплу та дружню атмосферу, яка панувала між учасниками Школи лідера. Сподіваюся, що в ТНЕУ буде організовуватися більше заходів такого роду», – Діана Кернична, ЮФ.

 

«Дякую за емоції, підтримку та щирість! Поряд з такими людьми, як Ви, хочеться ставити перед собою нові цілі та досягати їх, мріяти та розуміти, що ти можеш все», – Ірина Обшарська, ФЕУ.

 

«Неймовірний заряд енергії, позитиву та мотивації! Поштовх для розвитку та руху вперед», – Дмитро Худик, ФФО.

 

«Це були дуже насичені та цікаві два дні з надзвичайно щирими та чудовими людьми. Нові знайомства, хороша атмосфера, веселий настрій – зробили ці дні незабутніми», – Аліна Вінярчук, ФАЕМ.