» » Відбулося засідання студентського наукового гуртка «Соціальний супервізор» на базі Управління соціальної політики Тернопільської міської ради

Відбулося засідання студентського наукового гуртка «Соціальний супервізор» на базі Управління соціальної політики Тернопільської міської ради

Дата: 29-11-2019, 17:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Для учасників студентського наукового гуртка «Соціальний супервізор» на базі Управління соціальної політики Тернопільської міської ради було організовано тренінг з проблематики соціального забезпечення.

 

Під час заходу заступник начальника Управління соціальної політики Тернопільської міської ради Надія Романівна Бабій ознайомила студентів із структурою управління та пріоритетними напрямами його діяльності; порядком призначення і виплати державних соціальних допомог, житлових субсидій, надання пільг на оплату комунальних послуг; особливостями бюджетного фінансування оздоровлення та психологічної реабілітації осіб з інвалідністю, учасників АТО; надала вичерпну інформацію про реалізацію програми «Турбота», що реалізується за рахунок коштів бюджету міста.

 

У рамках тренінгу директор Тернопільського міського територіального центру соціального обслуговування населення Віталій Володимирович Хоркавий роз’яснив учасникам особливості діяльності Центру, здійснення його працівниками соціального обслуговування населення. Він акцентував увагу на проблемних аспектах соціального захисту населення, надав студентам вичерпні відповіді на усі питання, які виникли у них в процесі дискусії.

 

Учасники тренінгу мали нагоду поспілкуватися з завідувачем відділення денного перебування Марією Михайлівною Бісовською, яка презентувала функціонування даного підрозділу, діяльність якого спрямована на створення умов для підвищення рівня самореалізації та саморозвитку людей з особливими потребами та людей похилого віку. Учасники тренінгу були приємно вражені високим рівнем організації, кількістю та масштабами заходів, які реалізуються відділенням денного перебування. 

 

Керівник студентського наукового гуртка «Соціальний супервізор» Надія Петрівна Лубкей та учасники тренінгу щиро вдячні працівникам Управління соціальної політики Тернопільської міської ради та Тернопільського міського територіального центру соціального обслуговування населення за високий рівень організації та проведення цікавого пізнавального заходу!