» » Всеукраїнська студентська Uniолімпіада

Всеукраїнська студентська Uniолімпіада

Дата: 11-10-2012, 12:25 | Автор:

Протягом 9 жовтня 2012 року студенти факультету банківського бізнесу взяли участь у І турі IX Всеукраїнської студентської Uniолімпіади, яку проводили ПАТ «Укрсоцбанк», UniCredit Bank™. Головною метою олімпіади була допомога талановитій студентській молоді у виявленні та розвитку власних здібностей, створенні сприятливих умов для професійної реалізації, а також залучення обдарованих студентів у подальшому до роботи в банку.

 

І тур олімпіади проходив в режимі on-line та передбачав вирішення кейсу, що включав ознайомлення з описом бізнес-діяльності одного з найвідоміших банків світу UBS і розв`язання тестів, що логічно пов`язані з наданою в кейсі інформацією. Тестові завдання були подані трьома мовами (українська, російська та англійська).

Участь в олімпіаді взяли більшість вищих навчальних закладів України, що готують фахівців з банківської справи.

 

За результатами І туру 9 студентів факультету банківського бізнесу ввійшли в ТОП-100 юнаків та дівчат, які отримали найвищі результати та одержають пам`ятні призи, а також будуть зараховані до зовнішнього кадрового резерву ПАТ «Укрсоцбанк» з правом проходження виробничої практики в банку.

 

Студентка V курсу факультету банківського бізнесу Ситнікова Анастасія увійшла до числа найкращих учасників та запрошена до участі в ІІ турі Uniолімпіади, що відбудеться 20 жовтня в Києві та передбачає розв’язання трьох конкурсних завдань, одне з яких підготовка презентації на зазначену тему.

 

Вітаємо студентів факультету банківського бізнесу з отриманими результатами та бажаємо успіхів Ситніковій Анастасії в ІІ турі Uniолімпіади!